Έκθεση καρτών και Τηλεπικοινωνιακού υλικού από την ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ

6 Φεβρουαρίου 201013:01

    thlethra_omada_apokatastashs_epikoinonion_2Για μία ακόμη χρονιά η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης ενώνει όλους τους Ασυρματιστές Ραδιοερασιτέχνες ανά τον κόσμο.

Tαξιδεύοντας το Ξανθιώτικο Καρναβάλι σε ολόκληρη την υδρόγειο μέσω των βραχέων κυμάτων.

Μετά και την εξασφάλιση από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών του Διεθνούς ειδικού χαρακτηριστικού κλήσης ( J47 XCF) Xanthi Carnival Festival για την  ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ  από τις 8 έως τις 14 Φεβρουαρίου τα μέλη του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να χειρισθούν τις ασύρματες συσκευές τους και με την πραγματοποίηση επαφών να κάνουν γνωστό το καρναβάλι της Ξάνθης, αποστέλλοντας συγχρόνως , σε χιλιάδες παραλήπτες, τις γνωστές απαντητικές Τηλεπικοινωνιακές κάρτες που απεικονίζουν το κεντρικό θέμα του θεσμού.

      Αυτή η ανταλλαγή καρτών, σύμφωνα με τα διεθνή τηλεπικοινωνιακά πρότυπα, είναι  που γέννησε την ιδέα φέτος στην ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. να πραγματοποιήσει έκθεση, στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, από την Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους Ξανθιώτες να αντικρίσουν συλλεκτικές κάρτες που απέστειλαν ασυρματιστές από κάθε γωνιά του πλανήτη για τις Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές της Ξάνθης. Είναι έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γευτούμε όλοι μας κάτι από την κουλτούρα και την αισθητική άλλων λαών της Υδρογείου.

      Στην παρουσίαση  αυτή, για πρώτη φορά ο σύλλογος εκθέτει συγχρόνως και τηλεπικοινωνιακές συσκευές και υλικό από το μικρό προς το παρόν μουσείο που έχει δημιουργήσει με την συνδρομή των μελών του.

      «Σας καλούμε λοιπόν στις εκδηλώσεις της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ και επίσης  καλούμε όσους κατέχουν οποιασδήποτε φύσης τηλεπικοινωνιακό υλικό που δεν τους είναι πλέον χρήσιμο, να το χορηγήσουν στον σύλλογο για να εμπλουτιστεί το μητρώο του μουσείου.

        Σας Ευχαριστούμε όλους σας για το αμέριστο ενδιαφέρον σας.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε τους Χορηγούς:

         Οικοδομικές Επιχειρήσεις Νίκος και Ηλίας Σπυριδόπουλος

          Τοπογραφικά, μελέτες, κατασκευές, επιβλέψεις Τζαμπάς Ιλχάν

          Ελένη Χατζηγεωργίου Τοπογράφος Μηχανικός, Πολιτικός Μηχανικός

Και τους Υποστηρικτές της εκδήλωσης:

           Τέκτων Α.Ε. Σκυρόδεμα Αδρανή

           WinLine Πόρτα Παράθυρο

           Cava Graal

            Γούσης – Καραοσμάν Συνεργείο Αυτοκινήτων

            Β. Τάσιος και ΥΙΟΙ Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

           Καλατζής Δημήτρης Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

thlethra_ekthesh_8-14_febrouariou

thlethra_ekthesh_6_8-14_febrouariou

thlethra_ekthesh_5_8-14_febrouariou

thlethra_ekthesh_4_8-14_febrouariou

thlethra_ekthesh_3_8-14_febrouariou

thlethra_ekthesh_1_8-14_febrouariou

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr