xanthi_xioni_28is

Πυκνή χιονόπτωση στην Ξάνθη το Σάββατο. Φωτορεπορτάζ

6 Φεβρουαρίου 201009:13

xanthi_xioni_28isΠυκνή χιονόπτωση κάλυψε από το  πρωί του Σαββάτου όλο το Νομό Ξάνθης. Το χιόνι ήταν ιδιαίτερα αισθητό στην ορεινή Ξάνθη αλλά έκανε την εμφάνισή του από τις 10 και στην πόλη της Ξάνθης και τις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Η χιονόπτωση που συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα δεν δημιούργησε προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε κανένα σημείο του οδικού δικτύου. Σύμφωνα με την τροχαία η κίνηση διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο και στις Εθνικές Οδούς προς Καβάλα. Κομοτηνή και Δράμα αλλά απαιτείται προσοχή. Στο δρόμο προς Σταυρούπολη, Παρανέστι παρά την πυκνή χιονόπτωση δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα, εκτός από κάποιο τροχαίο, με υλικές μόνο ζημιές, εξαιτίας της ολισθηρότητας.

 Σύμφωνα με το Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιώργο Καρασκαλίδη, το εκχιονοιστικό του Δήμου βρίκσεται στο δρόμο και εκτελεί εργασίες καθαρισμού στις περιοχές του Δήμου με μεγάλο υψόμετρο, όπως ο Λειβαδίτης. Λόγω Σαββατοκύριακου αλλά και λόγω Καρναβαλιού το οδικό δίκτυο της περιοχής παρουσιάζει μεγάλη κίνηση και όλες οι Υπηρεσίες της Νομαρχίας και των Δήμων βρίσκονται σε ετοιμότητα για την ανατιμετώπιση έκτακτων αναγκών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις η χιονόπτωση θα υποχωρήσει στην περιοχή της Ξάνθης και θα υπάρξει βελτιωση  από το πρωί της Κυριακής.

xanthi_xioni_28iw_2xanthi_xioni_40_ekklisionxanthi_xioni_an.dimitriouxanthi_xionia_averof

xanthi_xioni_kapnergatonxanthi_xioni_kapnergaton_2xanthi_xioni_papandreou

XANTHI_-_XIONIA_SOA

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr