xanthi-aekL

Χωρίς τρεις βασικούς της άμυνας στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή για ΑΕΚ

5 Φεβρουαρίου 201023:11

xanthi-aekLΜε μεγάλες απουσίες στην άμυνα η ομάδα της Ξάνθης αναχώρησε για την Αθήνα όπου αντιμετωπίζει στις 7 την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

 

Στην αποστολή δε συμμετέχουν λόγω τιμωρίας οι Κωστούλας, Βάλλας και Παπαδημητρίου και έτσι θέση στα στόπερ αναμένεται να πάρει ο Στρμπα ενώ υποχήφιο για τη δεξιά πλευρά είναι οι Μπέρτος αλλά και Τζιωρτζόπουλος.Κατά τα άλλα στο κέντρο μαζί με το Φλίσκα αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Στίνκα.

Στην τελευταία προπόνηση ο Γιάννης Μαντζουράκης – αφού δοκίμασε διάφορα σχήματα τις προηγούμενες μέρες- επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής.  Στην προπόνηση έλαβε μέρος και η τελευταία μεταγραφή Γιακούμπου Άλφα.Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το αγώνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Ζίεντσουκ, Σταθάκης, Σρτμπα, Τζάγκυ, Φλίσκας, Μπέρτος, Κιντάνα, Στίνγκα, Έλινγκτον, Πόυ, Ριζογιάννης, Οντάι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Μάριτς, Τζιωρζόπουλος, Σουάνης, Μπούγκα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr