ekav

Aπάντηση Νομάρχη για ΕΚΑΒ: Θέμα ημερών η λειτουργία του

4 Φεβρουαρίου 201020:00

ekavΘέμα ελαχίστου χρόνου είναι η λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στο Νομό Ξάνθης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχία Ξάνθης, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

Η σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για ολοκλήρωση των ενεργειών που έγιναν απο την πλευρά της Νομαρχίας, ώστε οι επόμενες ενέργειες εναπόκειται στο ΕΚΑΒ., ενώ επικαλείται ασφαλή πληροφόρηση με βάση την οποία η λειτουργία του ΕΚΑΒ είναι θέμα ημερών.

Ειδικότερα αναφέρει: «Μετά από σχετικά δημοσιεύματα που αποδίδουν ευθύνες σχετικά με την λειτουργία του Ε.Κ.Α.Β., διευκρινίζονται τα εξής: Μετά από προσωπικό ενδιαφέρον και έρευνα του Νομάρχη Ξάνθης  Γιώργου Παυλίδη, για την εξεύρεση χώρου στέγασης του Ε.Κ.Α.Β. στο Νομό Ξάνθης, εντοπίσθηκε και υποδείχθηκε ο χώρος στην περιοχή της Εκτενεπόλ, πρώην ιδιοκτησία του Ιδρύματος Παλιννοστούντων, διαχειριζόμενος από την Περιφέρεια. Ο χώρος πληρεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία Ε.Κ.Α.Β.. 

Έκτοτε η υπόθεση αυτή είναι ευθύνη του ανεξάρτητου Νομικού Προσώπου «Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας», ενώ ασκούνται πιέσεις για την άμεση λειτουργία του. Σύμφωνα με ασφαλή ενημέρωση, η λειτουργία του Ε.Κ.Α.Β. στο Νομό Ξάνθης είναι θέμα ημερών.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr