Τσάτνι ανανά

4 Φεβρουαρίου 201022:00

ananasΤσάτνι ανανά

Υλικά

  • · 1 κονσέρβα ανανά σε χυμό
  • · 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • · 1 κουταλάκι του γλυκού τουρμερίκ
  • · 3 κουταλάκια του γλυκού φυτικό λάδι
  • · 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
  • · 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
  • · 2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο
  • · 2 κουταλάκια του γλυκού σιναπόσπορος (μουστάρδα σκόνη)
  • · Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το λάδι σ’ ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα μισά απ’ όλα τα μυρωδικά εκτός από το αλάτι και τη ζάχαρη.

Ρίχνουμε τον ανανά στα μυρωδικά, το αλάτι, τη ζάχαρη και 2 φλιτζάνια νερό. Τον αφήνουμε να βράσει 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει το νερό του.

Βάζουμε το αλεύρι σ’ ένα μπολ και το ανακατεύουμε με λίγο νερό να χυλώσει. Το προσθέτουμε στο τηγάνι.

Μόλις δέσουν τα υλικά προσθέτουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά, ανακατεύουμε και το τσάτνι είναι έτοιμο.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr