Άγαμοι Θύτες: Εξαντλήθηκαν και πάλι τα εισιτήρια

4 Φεβρουαρίου 201016:52

agamoi_thites_eisitiria_logoΚοσμοσυρροή και ουρά παρατηρήθηκε από το πρωί της Πέμπτης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, όπου πραγματοποιήθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τις δεύτερες εμφανίσεις των Άγαμων Θυτών και του Σταμάτη Κραουνάκη στην Ξάνθη,

 στο πλαίσιο του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού με τον ενδιαφέρον του κοινού να εστιάζεται  περισσότερο στους Άγαμους Θύτες και ήδη τα εισιτήρια  εξαντλήθηκαν και για τη δεύτερη εμφάνιση. Αυτή τη φορά όμως η διαδικασία δεν διήρκεσε μόλις 15 λεπτά, όπως στην αρχική διάθεση, αλλά τουλάχιστον 1,5 ώρα, απόδειξη ότι αυτή τη φορά διανεμήθηκαν πραγματικά τα εισιτήρια της παράστασης και όχι τα ελάχιστα που δόθηκαν τη Δευτέρα.

Το ζήτημα με τα εισιτήρια, άλλωστε, ήταν και το κύριο ζήτημα συζήτησης μεταξύ των πολιτών που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο για να τα προμηθευτούν. Αρκετοί ήταν αυτοί που ανέφεραν ότι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε τους έδωσε την ευκαιρία να δουν την παράσταση τελικά. Πολλοί ήταν αυτοί χαρακτήριζαν τη δεύτερη εμφάνιση ως «λαϊκή» παράσταση, διαχωρίζοντάς την από την πρώτη που απευθύνθηκε σε «εκλεκτούς» κατόχους εισιτηρίων. 

Αρκετοί, τέλος,  ανησύχησαν για την περίπτωση να μην προλάβουν να φτάσουν στο γκισέ, όμως τουλάχιστον για όσους πήγαν μέχρι και στις 9.30 τα εισιτήρια επαρκούσαν. Πάντως σύμφωνα με τους υπεύθυνους για την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, για την οποία υπάρχουν ακόμη εισιτήρια.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr