avdira_esy_1

Θα λειτουργήσει σύντομα το Κέντρο Υγείας Αβδήρων

1 Φεβρουαρίου 201020:22

avdira_esy_1Η έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αβδήρων την 1η Μαρτίου βρίσκεται στις προθέσεις της διοίκησης της Νοσοκομείου, σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή Διοικητή Βασίλη Χατζηαποστόλου.

Όπως δήλωσε στο XanthiPress.gr ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής και εκτελών χρέη διοικητή, στην ημερομηνία αυτή τοποθετείται η έναρξη της λειτουργίας του κέντρου, για την οποία καταβάλλονται προσπάθειες,  και όχι η τελετή των εγκαινίων, γεγονός που δεν απασχολεί τη διοίκηση στην παρούσα φάση.

Ήδη οι πρώτες προσλήψεις προσωπικού για το Κέντρο Υγείας έχουν γίνει εδώ και ενάμιση χρόνο αλλά οι επιτυχόντες δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία. Παράλληλα έχουν ήδη πληρωθεί κάποιες θέσεις μέσω των κυλιόμενων πινάκων διοριστέων από την περασμένη χρονιά ενώ υπήρξαν και εγκρίσεις προσλήψεων συμβασιούχων με 8μηνη σύμβαση που δεν έχουν προσληφθεί λόγω  των εκλογών που μεσολάβησαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαγωνισμός του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση και άλλων θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, που όμως δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν την πάροδο 1,5- 2 ετών.

Ήδη πάντως το υπάρχον προσωπικό επαρκεί οριακά για την έναξρη του λειτουργίας όπως συμβαίνει με το ιατρικό προσωπικό και το Διευθυντή που θα μετακινηθούν από το Νοσοκομείο και τα Περιφερειακά Ιατρεία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr