Εντυπωσιακή ή έναρξη. Παράπονα για τα εισιτήρια

1 Φεβρουαρίου 201017:20

thle_enarxi_2Στο κατάμεστο Αμοιρίδειο και με ικανοποιητική ακουστική, παρά τους φόβους που υπήρχαν, έγινε η επίσημη έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2010 με τη συναυλία της γνωστής ερμηνεύτριας της οπερετικής ποπ, Έμα Σάπλιν.

 

Η συναυλία της γαλλίδας σταρ ικανοποίησε το κοινό που την γνώρισε και αποτέλεσε μια ευχάριστη καλλιτεχνική βραδιά για όσους άκουσαν τη μουσική της για πρώτη φορά. Ο κόσμος γέμισε τα διαθέσιμα καθίσματα του γηπέδου για τη συναυλία, που υπολογίζονται περίπου σε 1700-2000, καθώς οι μισές θέσεις θυσιάστηκαν για χάρη της ακουστικής.

 Πριν τη συναυλία της Έμα Σάπλιν, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κήρυξε την έναρξη της 45ης περιόδου των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, αφήνοντας αιχμές για την απουσία των βουλευτών του Νομού. Ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι το Καρναβάλι αποτελεί οικονομική τόνωση για τους επαγγελματίες της περιοχής, απαντώντας σε όσους – όπως σημείωσε- κατηγορούν το Δήμο ότι σπαταλά χρήματα για τις εκδηλώσεις.

Παράπονα για τα εισιτήρια

Σε ότι αφορά στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης αρκετοί ξανθιώτες παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των εισιτηρίων διανεμήθηκε δωρεάν από Δήμο και Νομαρχία, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής. Όμως τα παράπονα για τα εισιτήρια των ΘΛΕ έχουν και άλλη όψη. Αναγνώστες του XanthiPress επικοινώνησαν για να καταγγείλουν ότι τα εισιτήρια για τους «Άγαμους Θύτες» δόθηκαν στην κυκλοφορία στις 18.15 το απόγευμα της Δευτέρας και στις 18.29 είχαν πουληθεί, γεγονός που σημαίνει, φυσικά, ότι δόθηκαν στο κοινό μόλις το 10-15% των εισιτηρίων και τα υπόλοιπα –υποθέτουν- ότι διοχετεύονται σε «γνωστούς». Μάλιστα κάποιοι σημειώνουν ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην προ διετίας συναυλία του ίδιου συγκροτήματος. Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΑΞ είναι αυτή που αναμένεται να απαντήσει. Πάντως το γεγονός ότι η προπώληση για τη συναυλία διήρκεσε μόλις 14 λεπτά είναι απολύτως επιβεβαιωμένο.

thle_enarxi

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr