Έμα Σάπλιν στην Ξάνθη: Χαρούμενη που ανοίγω το Καρναβάλι της πόλης

30 Ιανουαρίου 201001:16

emma_shaplinΧαρούμενη που βρίσκεται στην Ξάνθη και θα ανοίξει το φετινό Καρναβάλι δήλωσε η Έμα Σάπλιν σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Ξενοδοχείο του Καζίνο.

 

 Η διάσημη ερμηνεύτρια της οπερετικής ποπ που βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη, εμφανίστηκε αρκετά φιλική και υπομονετική ενώπιον των δημοσιογράφων της πόλης και αναφέρθηκε στη συναυλία του Σαββάτου στο Αμοιρίδειο όπως επίσης και σε γενικότερα θέματα που αφορούν στην καριέρα και και τη διαδρομή της μέχρι σήμερα.

Η Έμα Σάπλιν, που αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Καρναβάλι και ένα από τα μεγαλύτερα που πέρασαν από την πόλη, δήλωσε εξαρχής ότι τρέφει πολύ ευχάριστα αισθήματα για την Ελλάδα, την οποία έχει στην καρδιά της και έχει εμφανιστεί άλλες δύο φορές και εξέφρασε τη χαρά της για τη συναυλία της στην Ξάνθη που εντάσσεται σε ένα θεσμό χαράς, όπως χαρακτήρισε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Απαντώντας σε ερώτηση για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο κοινό και αν θα υπάρξουν αλλαγές, λόγω του γεγονότος ότι εμφανίζεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, σημείωσε ότι η συναυλία δεν θα έχει καμία αλλαγή σε σχέση με τις εμφανίσεις που κάνει σε όλο τον κόσμο και πρόσθεσε ότι ποτέ δεν την απασχολεί το κοινό που θα συναντήσει και ούτε προεξοφλεί την επιτυχία της συναυλίας από το χώρο στον οποίο εμφανίζεται.

Ειδικότερα για το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Έμα Σάπλιν είπε αυτό προσαρμόζεται πάντα στη διάθεση της βραδιάς και αυτό είναι μια δυσκολία για τους συνεργάτες της επί σκηνής, αλλά ταυτόχρονα, στοιχείο συνεκτικό της ομάδας που εμφανίζεται μαζί της. Ειδικότερα το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται εκτός από την ίδια, την πιανίστα της, ένα χορευτή και την εξαμελή μπάντα της, μια χορωδία 45 ατόμων.

Απαντώντας, μεταξύ άλλων,  σε ερωτήσεις γύρω από το στοιχείο της πολυσυλλεκτικότητας που χαρακτηρίζει τη διαδρομή της  αλλά και τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα σημείωσε: “Θέλω να νιώθω την ελευθερία να εκφράζομαι όπως αισθάνομαι κάθε φορά. Ψάχνω τα συναισθήματα σε κάθε έκφραση της μουσικής. Μου αρέσει η κλασσική μουσική από την οποία ξεκίνησα, αλλά μου αρέσουν και πολλά άλλα είδη και για το λόγο αυτό δεν θέλω να δεσμεύομαι.”  Εξάλλου όπως σημείωσε μετά την πρώτη της μεγάλη επιτυχία είχε προτάσεις από πολυεθνικές δισκογραφικές των ΗΠΑ για μεγάλη συνεργασία αλλά αρνήθηκε ακριβώς για να διατηρήσει την αυτονομία καθώς, όπως σημείωσε, “Στις ΗΠΑ ήθελαν να με βάλουν στο δικό τους καλούπι ενώ εγώ θέλω να συνεχίσω να κάνω τις δικές μου επιλογές”. Για το λόγο εδώ και χρόνια διαθέτει δικής της μικρή εταιρία παραγωγής, που διανέμει τη μουσική της.

Την Έμα Σάπλιν καλωσόρισε και προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μανώλης Φανουράκης, ο οποίος σημείωσε ότι αποτελεί τιμή για το Δήμο να έχει στην έναρξη μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα, συμπληρώνοντας ότι η συναυλία της αποτελεί απόδειξη ότι η δέσμευση τη δημοτικής αρχής για ενδυνάμωση του θεσμού γίνεται πράξη. Η συναυλία της διάσημης ερμηνεύτριας, το βράδυ του Σαββάτου θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά και η εξέδρα στο στάδιο Φίλιππος Αμοιρίδης έχει στηθεί παράλληλα με το τερέν ώστε να βρίσκεται απέναντι από τη μεγάλη κερκίδα και να υπάρχει η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση από την κακή ηχητική του γηπέδου. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΔΕΑΞ αναμένεται πριν την έναρξη να εξαντληθούν τα εισιτήρια ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από αρκετούς νομούς της ευρύτερης περιοχής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr