afisa_aimopetalia

Έναρξη Λειτουργίας Δικτύου Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών Ν. Ξάνθης

28 Ιανουαρίου 201017:50

afisa_aimopetalia Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Α Αγάπη» σχετικά με την έναρξη Λειτουργίας Δικτύου Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών  στην Ξάνθη.Aναλυτικά ανφέρεται :

 «Αγαπητοί συμπολίτες σας ενημερώνουμε ότι μετά και την πραγματοποίηση της ενημερωτικής ημερίδας για τη δωρεά αιμοπεταλίων που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στην Ξάνθη αρχίζει επίσημα η δημιουργία και λειτουργία του Δικτύου Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών του Νομού Ξάνθης. Οι πρώτοι εθελοντές έδωσαν τα στοιχεία τους προκειμένου να προχωρήσουμε στην καταγραφή.          

 

           Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου  της «αγάπης», εθελοντές αιμοδότες που χρόνια συμμετέχουν και ανακουφίζουν με την προσφορά του αίματός μας χιλιάδες συμπολίτες μας, να βοηθήσουν και να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια. Είναι πάρα πολλοί πλέον οι συνάνθρωποί μας, συμπολίτες μας, γείτονες, φίλοι, γνωστοί και συγγενείς που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες κυρίως λευχαιμίες και καρκίνους οι οποίοι μαζί με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και τη συμπαράσταση των εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών θα ανακουφιστούν από τη «δική μας προσφορά».   

 

            Επίσης καλούμε τους συγγενείς και φίλους όλων όσων τα προηγούμενα χρόνια «δοκιμάστηκαν» σε τέτοιου είδους καταστάσεις και γνώρισαν τη διαδικασία της δωρεάς αιμοπεταλίων να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια βοηθώντας αγνώστους πάσχοντες συμπολίτες μας στα πλαίσια της αμοιβαιότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης αφού στις δύσκολες στιγμές των προσφιλών τους προσώπων κάποιοι «άγνωστοι εθελοντές» τους βοήθησαν.

 

             Τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι στο δίκτυο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι από 20 έως 50 ετών και  έχουν αιμοδοτήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Καθημερινά μπορούνε να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου μας από τις 10:00 έως τις 1:30 και από τις 17:00 έως τις 22:00, στα τηλέφωνα 25410 22256 και 25410 83768 αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του συλλόγου www.sagapi.gr ή μέσω του email seagapi@otenet.gr.

 

               Δεν Ξέρεις ποτέ τι γίνεται…Ξέρεις όμως πάντα ποιος θα σε βοηθήσει!

 

              Στα αιμοπετάλια είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε αλλά θέλουμε και τη δική σας στήριξη!»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr