Astynomia20logo

Κομοτηνή: Ξυλοκόπησαν τρόφιμο των φυλακών που αποπειράθηκε να τις ληστέψει.

27 Ιανουαρίου 201016:15

Astynomia20logoΈνα 33χρονο φυλακισμένο στην Κασσάνδρα, που είχε άδεια ξυλοκόπησαν νεαρές στην στην Κομοτηνή, όταν αποπειράθηκε να ληστέψει μια από αυτές, παίρνοντας το κινητό και το πορτοφόλι τους

 

Ο νεαρός κατέληξε με τραύματα στο κεφάλι στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο και θα σκεφθεί πολύ αν ξανατολμήσει να ληστέψει νεαρή γυναίκα.

Όταν αποπειράθηκε να κλέψει το κινητό και το πορτοφόλι νεαρής γυναίκας στο κέντρο της πόλης, δεν φαντάστηκε ότι στην επίκλησή της για βοήθεια θα έσπευδαν φίλες της που ασχολούνται με πολεμικές τέχνες και θα τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, τόσο που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο Κομοτηνής για να του παρασχεθεί βοήθεια με εκδορές το κεφάλι και το πρόσωπο.

Ο 33χρονος που  δέχθηκε την επίθεση των 5 γυναικών, όταν ο ίδιος προσπάθησε να ληστέψει την μία δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτή την ημέρα. Στο βιβλίο των συμβάντων το περιστατικό του ξυλοδαρμού περιγράφεται κανονικά, ενώ δεν έγινε γνωστό αν του υποβλήθηκε μήνυση. Μάλλον τα κορίτσια που ήταν άριστα προετοιμασμένα να αντιμετωπίσουν μια τέτοια επίθεση, κάποιες ήταν φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ του έδωσαν να καταλάβει… ότι τελικά οι γυναίκες έπαψαν να είναι τα εύκολα θύματα.

Πηγή: Εφημερίδα Χρόνος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr