nosokomeio20epeigonta

Αντικρουόμενες απόψεις στη ΔΑΚΕ για τη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου

27 Ιανουαρίου 201016:13

nosokomeio20epeigontaΦαίνεται ότι η πρόσφατη υπόθεση της νοσηλεύτριας που κατήγγειλε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης προκάλεσε ενδοπαραταξιακή διαμάχη .

 

Και επί της ουσίας εξέθεσε την ίδια την συνδικαλίστρια, Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Ξάνθης Φωτεινή Σεβαστού που είχε καταγγείλει διώξεις σε βάρος της από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.  Μετά την αντίδραση της Διοίκησης που εκφράστηκε μέσω του XanthiPress.gr καθώς και αυτή των συναδέλφων της  στο θέμα φαίνεται ότι παρενέβη και συνάδελφός της συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, Ταϊρίδης Χαράλαμπος.

Σε δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε ραδιοσταθμό της πόλης, κάνει λόγο για δικαιολογημένη απόφαση του Νοσοκομείου να την επαναφέρει στην οργανική της θέση στα επείγοντα του Νοσοκομείου, δεδομένου του γεγονότος ότι στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας έχουν πληρωθεί οι ανάγκες με πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού και, ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να επιστρέψει στα Επείγοντα όπου οι ανάγκες είναι τεράστιες. Τέλος σε ότι αφορά στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος της έχει περατωθεί επί διοικήσεως Πέτρου και όχι μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης.

Στο πλευρό της πάντως εμφανίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου που υπογράφουν ανακοίνωση που την υπερασπίζεται και επιτίθεται στη διοίκηση του Νοσοκομείου, ανακοίνωση που κινείται στο πνεύμα της πρώτης καταγγελίας της εν λόγω νοσηλεύτριας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr