Astynomia20logo

Έκθεση Τροχαίας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

26 Ιανουαρίου 201018:06

Astynomia20logoΈκθεση Τροχαίας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και κυρίως των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας, στην αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, την ασφαλή μετακίνηση και κυκλοφορία των πολιτών καθώς και στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου  και ώρα 18.30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων *ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΚΟΒΙΝΟΣ* του Μουσικού Γυμνασίου – Γεν. Λυκείου Κομοτηνής (Παναγιώτη Έλλη 6), πραγματοποιεί τα εγκαίνια Έκθεσης Τροχαίας .            

 Στην εκδήλωση που είναι ανοιχτή για το κοινό, έχουν προσκληθεί οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Νομού Ροδόπης, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α., Δικαστικοί, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα 15μελή Συμβούλια των Μαθητών Λυκείων, Γυμνασίων, Σπουδαστές, Σύλλογοι Φοιτητών, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Πρόεδροι Σωματείων & Συλλόγων, τα Μ.Μ.Ε., τοπικοί φορείς και πολίτες της περιοχής.           

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου  και θα είναι ελεύθερη για το κοινό, κάθε μέρα κατά τις ώρες: 09.00΄ έως 14.00΄ (πρωί) και 17.00΄ έως 21.00΄ (απόγευμα), ενώ θα την επισκεφθούν όλοι οι μαθητές των Σχολείων της περιοχής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr