xynidis201

Δηλώσεις Ξυνίδη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

26 Ιανουαρίου 201016:12

xynidis201Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

 

 Συγκεκριμένα έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου διεξάγεται Διημερίδα της ΟΚΕ, με θέμα «Κοινωνικός Διάλογος για τη Γεωργία, την Αγροτική Ανάπτυξη και τα Τρόφιμα», έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Ξυνίδη, στηρίζει το κόμμα την κυρία Μπατζελή;
Σ. ΞΥΝΙΔΗΣ: Η χώρα έχει Κυβέρνηση, η χώρα έχει Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βεβαίως το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέρχεται η Κυβέρνηση, στηρίζει και την Κυβέρνηση, και το Υπουργείο, και την Υπουργό. Νομίζω ότι η ερώτηση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχει υπάρξει πολιτική διάσταση απόψεων στο ΠΑΣΟΚ για να ρωτάτε κάτι τέτοιο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Ξυνίδη, η ΝΔ αποχώρησε από τον διάλογο γιατί λέει ότι δεν μπορεί να μετέχει σε διάλογο στον οποίο δεν υπάρχουν αγρότες.
Σ. ΞΥΝΙΔΗΣ: Η ΝΔ έκανε σήμερα κάτι πρωτόγνωρο. Ήρθε, κατέβασε μια πολιτική λαϊκίστικη πλατφόρμα στην σχετική διαδικασία, και στη συνέχεια, βγήκε ο υπεύθυνος του Αγροτικού Τομέα του κόμματός της, και ενώ είπε ότι θα μας μιλήσει για τα αγροτικά, στο τέλος, μας είπε ότι θέλει να φύγει. Ήρθαν να τα πουν και να φύγουν. Αυτή η λογική κρίνεται από τον Ελληνικό λαό, σε συνέχεια και της πολιτικής συμπεριφοράς της ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήταν κυβέρνηση. Νομίζω ότι η ΝΔ έχει χάσει την μπάλα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr