ΠΑΙΔΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

24 Ιανουαρίου 201019:12

karnavaloypolhΑποκριάτικα Μουσικομαγειρέματα

 

Αυτές τις απόκριες ο αρχικλόουν Τίκο αποφάσισε πως έφτασε ο καιρός για μια αλλαγή… καριέρας! Και επειδή είναι γνωστός λιχούδης σκέφτηκε να γίνει… μάγειρας! Ποιον κάλεσε για να τον βοηθήσει; Μα φυσικά τον καλύτερο! Τον φοβερό και καταπληκτικό μάγειρα Ευτύχη. Όμως, ο Ευτύχης δεν έρχεται μόνος!

Λαχανιασμένα τρέχουν στο κατόπι του ολόφρεσκα, ολοζώντανα, γιγάντια λαχανικά και φρούτα. Βαρέθηκαν και αυτά τη ζωή στην κουζίνα του και είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες. Όλοι μαζί στρώνονται στη δουλειά για να εκπαιδεύσουν τον πεισματάρη Τίκο. Άδικος κόπος! Ο Τίκο αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως και ό,τι κόλπα κι αν επιστρατεύει ο Ευτύχης και οι βοηθοί του τα μαγειρέματά τους καταλήγουν σε ξεκαρδιστικές αποτυχίες. Ιπτάμενες κατσαρόλες, μαγικές κουτάλες, μυστικά συστατικά και κατάλευκοι μαγειρικοί σκούφοι στροβιλίζονται στον αέρα αλλά τίποτα δε γίνεται.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μια απίστευτη φασαρία διακόπτει απότομα τα μαθήματα μαγειρικής. Μια πολύχρωμη παρέα από κλόουνς και ξυλοπόδαρους εμφανίζεται με αποκλειστικό στόχο να μεταπείσει τον Τίκο! Ένας αρχικλόουν δε μπορεί ποτέ να γίνει μάγειρας –το αντίθετο συνίσταται ανεπιφύλακτα! Έτσι ξεκινούν τα πιο απίθανα μουσικομαγειρέματα!

Το πρόγραμμα επαναλαμβάνεται καθημερινά σε δύο ενότητες

Δευτέρα, 08/02 , 08:30-11:00 και 11:30-14:00
Αθλητικό κέντρο “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ”

(Είσοδος μόνο για τα δημοτικά σχολεία)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr