Ντολμάδες

23 Ιανουαρίου 201015:23

ntolmades_ampelofyllaΝτολμάδες

 

Υλικά

Αμπελόφυλλα
800 γρ. κιμά
1 ποτήρι ρύζι
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι


Προετοιμασία

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας και τα αφήνουμε  στην άκρη.

Ζεματάμε τα φύλλα σε βραστό νερό μέχρι είναι μαλακά.

Γεμίζουμε το κάθε φύλλο  με λίγο από το μείγμα μας .

Τυλίγουμε του ντολμάδες μας.

Τοποθετούμε τους ντολμάδες  στον πάτο μιας κατσαρόλας και τα σκεπάζουμε με νερό .

Από πάνω βάλτε ένα πιάτο για να μην ανοίξουν.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr