Διαλέξτε σωστό παλτό!

23 Ιανουαρίου 201011:20

paltoΤο παλτό, είναι το ρούχο που μπορεί να αναβαθμίσει ολοκληρωτικά την εξωτερική σας εμφάνιση και να σας εξασφαλίσει μια πιο elegant εικόνα.

 

 Η γραμμή που κυριαρχεί φέτος είναι η ίσια και τα χρώματα είναι κυρίως το μαύρο, το σκούρο γκρι και το καφέ. Το παλτό ή η καπαρντίνα σας θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας και ζεστά.Το μήκος τους είναι ένας βασικός παράγοντας, για την συνολική, τελική σας εικόνα.Διαλέξτε ένα παλτό που σας ταιριάζει καλά και κολακεύει το κορμί σας. Διαλέξτε μια γραμμή, που να μακραίνει τη σιλουέτα σας κι όχι να σας κονταίνει.Για να παρουσιάσετε ένα πιο “casual look”, διαλέξτε ένα κοντό παλτό ή ένα άνορακ. Αλλά να είστε προσεκτικές, γιατί ένα πάρα πολύ κοντό άνορακ μπορεί να δώσει όγκο στην περιοχή της μέσης και της κοιλιά και να φανείτε παχύτερες. Το μακρύ παλτό ή μια μακριά καπαρντίνα είναι προτιμότερα, ταιριάζουν στον καθένα κι επιπλέον, είναι και πιο άνετα. 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr