nea_plateia_2

Νέα πλατεία και ΑΜΕΑ

22 Ιανουαρίου 201007:52

nea_plateia_2Μια ενδιαφέρουσα παράμετρο του έργου της ενοποίησης των πλατειών και των διευκολύνσεων που μπορεί να παράσχει στα άτομα με κινητικές δυσκολίες, θέτει ο γνωστός –και ενεργός- συμπολίτης Δημήτρης Φυσεκίδης με μήνυμά του προς το ΧanthiPress. Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο  ενοποιημένος χώρος της νέας πλατείας, με την έκτασή του και τις υποδομές του, προσφέρεται ιδιαίτερα για τα άτομα με προβλήματα κινητικά, χωρίς την όχληση των οχημάτων, κινουμένων ή σταθμευμένων ,να περάσουν κοινωνικά κάποιες ώρες της ημέρας τους. Η νέα πλατεία,  χάρη στη θέση της, τις υποδομές και τον όγκο της, πρέπει να βγάλει πολλούς συνανθρώπους μας  έξω  απ΄ τα ντουβάρια που τους έχει κλείσει η βαρβαρότητα της πλειοψηφίας ημών. Δεν ξέρω τι σχεδιασμοί έχουν γίνει αλλά καθώς το έργο είναι σε εξέλιξη και απ΄ το δοθέν τμήμα τίποτα τέτοιο δε φάνηκε, πρέπει ν’  αποδοθούν θέσεις στάθμευσης για Ι.Χ.Ε. αναπηρικά αυτοκίνητα πέριξ της πλατείας.

Όλοι ας την προσεγγίζουμε περπατώντας δίνοντας τη δυνατότητα σε 5-10 συμπολίτες μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή, να την προσεγγίζουν εποχούμενοι.Ο χώρος κοντά στον ΟΤΕ φαντάζει καταλληλότερος μια και από κει μπορεί κάποιος να παρκάρει το αυτοκίνητό του και να εξυπηρετηθεί στον ΟΤΕ, τη νέα Δημαρχία, τη Νομαρχία  και τον ιερό ναό.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr