Αποκαθίστανται οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Γενικών Γιατρών στα Κέντρα Υγείας. Ανακοίνωση της Νομαρχιακής

3 Φεβρουαρίου 201602:40

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο θέμα των γενικών γιατρών των Κέντρων Υγείας και τις ανακοινώσεις που υπήρξαν και επισημαίνει:

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά των Γενικών γιατρών του νομού μας και θέλοντας να ξεκαθαρίσουμε και να αποκαταστήσουμε κάθε λογής παρεξήγηση, οφείλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξή μας στο δύσκολο έργο τους.

Είμαστε στο πλευρό των γιατρών, οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους, αγωνίζονται με αυταπάρνηση και σε τραγικές συνθήκες και δίνουν τα πάντα, ώστε να κρατηθεί το σύστημα της δημόσιας υγείας «ζωντανό». 

Η δήλωσή μας είχε να κάνει με την αγωνία μας όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου και την επίλυση των προβλημάτων του.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες για τη στελέχωση τόσο των ΚΥ όσο και του Νοσοκομείου μας πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Δεν έγινε καμία προσπάθεια επίθεσης και σπίλωσης απέναντι στους γενικούς γιατρούς.

Θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr