12-2 και 6-9 μ.μ. θα κλείνει ο Νέστος το Σαββατοκύριακο. Οι διαδρομές προς Θεσσαλονίκη

29 Ιανουαρίου 201618:34

Δύο φορές θα αποκλείεται κάθε μέρα η Γέφυρα του Νέστου από τους αγρότες της Ξάνθης το Σαββατοκύριακο. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου “Ενότητα” Κώστας Δαλάτσης, το Σάββατο και την Κυριακή η γέφυρα θα είναι κλειστή από τις 12 μέχρι τις 12 και από τις 6 μέχρι τις 9.

Κατά τα άλλα στο οδικό δίκτυο προς Θεσσαλονίκης παραμένουν διαρκώς κλειστοί οι κόμβοι της Χρυσούπολης και των Κερδυλλίων ενώ ταυτόχρονα με την γέφυρα του Νέστου αποκλείονται οι παράδρομοι των Κερδυλλίων και η είσοδος της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Δερβενίου. με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτή μόνο η ορεινή διαδρομή προς Θεσσαλονίκη.

Κατά τα άλλα, τις ώρες που δεν υπάρχουν αποκλεισμοί στο εθνικό δίκτυο η πρόσβαση προς Θεσσαλονίκη είναι εφικτή από την Παλιά Εθνική Οδό ενώ οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τα τμήματα της Εγνατίας Οδού από Πετροπηγή Καβάλας μέχρι Κερδύλλια και από Ρεντίνα μέχρι Θεσσαλονίκη.

Το μπλόκο στα Κερδύλλια

Το μπλόκο στα Κερδύλλια

Το μπλόκο στη Χρυσούπολη

Το μπλόκο στη Χρυσούπολη

Το μπλόκο στο Νέστο Το μπλόκο στο Νέστο[/caption

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr