Πατέρας και γιος προσπάθησαν να περάσουν τους Κήπους με 8 ράβδους χρυσού ! Πρόστιμο 180.000 ευρώ

17 Ιανουαρίου 201619:54

Τα ξημερώματα του Σαββάτου οι τελωνειακοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Τελωνείου των Κήπων πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Σκοπίων το οποίο πραγματοποιούσε έξοδο από τη χώρα μας προς την Τουρκία.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας πατέρας με τον 23χρονο γιό του, και οι δύο τους πολίτες της Π.Γ.Δ.Μ.

Κατά τον σωματικό έλεγχο των δυο ανδρών προέκυψαν τα εξής: στο μεν 23χρονο εντοπίστηκαν 4 ράβδοι χρυσού μέσα στα παπούτσια (τύπου αρβύλες) και άλλοι 4 ράβδοι σε ειδικές θήκες στο πανωφόρι του δεύτερου.

Συνολικά κατασχέθηκαν 8 ράβδοι χρυσού συνολικού βάρους 8 κιλά και 647 γραμμάρια ως προϊόντα λαθρεμπορίου και το αυτοκίνητο ως μέσο λαθρεμπορίας ενώ οι δύο δράστες συνελήφθησαν και καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο λαθρεμπορίας στο τελωνείο ποσού 180.000 €.

Μεχρι στιγμής οι 2 άνδρες κρατούνται, έχουν ήδη πληρώσει το ποσό των 80.000€ ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να συγκεντρώσουν το υπόλοιπο μισό χρηματικό ποσό ώστε να μπορέσουν να βγουν από τη χώρα με τις ράβδους χρυσού.

e-evros.gr

1234-1452977774

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr