Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στην ΑΜΘ θίγουν το θέμα της καθαριότητας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

17 Ιανουαρίου 201619:00

Η ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με  ανακοίνωση της θίγει και ζητά λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας  των αστυνομικών υπηρεσιών , συντασσόμενη με σχετική πρωτοβουλία των συναδέλφων τους της Κεντρικής Μακεδονίας.

dragoudakis astynomikos«Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού έγγραφου, γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας συντάσσεται πλήρως με το περιεχόμενο του και χαιρετίζει την προσπάθεια ανάδειξης του συγκεκριμένου προβλήματος εκ μέρους της όμορης Ε.Α.Κ.Μ. Το πρόβλημα της καθαριότητας ήταν και παραμένει μείζον ζήτημα των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας.

         Σε κάθε περίπτωση, η καθυστέρηση επίλυσής του, είναι αυτονόητο ότι ενέχει πολλαπλούς κινδύνους υγιεινής των συναδέλφων μας, των πολιτών που προσέρχονται καθημερινά στα αστυνομικά καταστήματα και των κρατουμένων στα αστυνομικά κρατητήρια, ενώ συνάμα δημιουργεί άσχημη εικόνα της υπηρεσίας, προσβάλλοντας το κύρος του Σώματος. Η κατάσταση δεν μπορεί να επαφίεται πλέον στο φιλότιμο των αστυνομικών για την διατήρηση της καθαριότητας αν προς το παρόν γίνεται προσπάθεια να μην γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα εκ πρώτης όψεως.

        «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» και αυτό το ρητό ως δόγμα δεν επιτρέπεται να εκλείπει από την καθημερινή αστυνομική πραγματικότητα με αποτέλεσμα να προβάλλονται πανελλαδικά εικόνες που δεν τιμούν τον πολιτισμό μας και κατά συνέπεια παρακαλούμε όπως το εν λόγω ζήτημα τύχει της δικής σας άμεσης αντιμετώπισης.” αναφέρει η επιστολή προς το αρχηγείο της ΕΛΑΣ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr