Τριπλή σύγκρουση ΙΧ στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής. Σοβαρό ατύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης ! (vid-pics)

14 Ιανουαρίου 201617:45

Τρία οχήματα συγκρούστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ξάνθη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς αλλά μόνο με υλικές ζημιές.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη γνωστή διασταύρωση-καρμανιόλα, στο ύψος της διασταύρωσης προς Δροσερό/Πετεινό. Το βυσινί avensis που επιχείρησε να μπει στην Εθνική Οδό από το Δροσερό και με κατεύθυνση την Ξάνθη  συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μαύριο όχημα που κινείτο από στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη, με αποτέλεσμα το βυσσινί όχημα να πραγματοποιήσει μια ολόκληρηση σβούρα στον εαυτό του !
troxaio 0

Ταυτόχρονα και καθώς το βυσσινί όχημα στριφογύριζε, συγκρούστηκε και με τρίτο όχημα που κινήθηκε στο ρεύμα προς Κομοτηνή σε μια ασυνήθιστη σύγκρουση τριών ΙΧ στην Εθνική Οδό.

Οι οδηγοί βγήκαν σώοι χωρίς τραυματισμού, τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ οι αερόσακοι προστάτεψαν τους οδηγούς από τα χειρότερα. Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η Τροχαία, που ρύθμισε την κυκλοφορία καθώς και οχήματα οδικής βοήθειας, προκειμένου να απομακρύνουν τα ΙΧ από το οδόστρωμα.

troxaio 7 troxaio 4 troxaio 3 troxaio 2 troxaio 1 troxaio 0 troxaio titlos

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr