Aντλίες Θερμότητας: Η πλέον αξιόπιστη λύση για τη θέρμανση της κατοικίας. Τι προτείνει η EN+EN

7 Ιανουαρίου 201612:45

Η επιλογή της πιο αποδοτικής λύσης για τη θέρμανση της κατοικίας είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει έντονα τα τελευταία χρόνια, την ελληνική οικογένεια, σε περίοδο κρίσης αλλά και ανόδου της τιμής των παραδοσιακών καυσίμων.  Συχνά ο προβληματισμός υπήρξε μεγάλος ενώ πολλοί είναι οι παράγοντες που διαμορφώνουν αυτό που ονομάζεται λόγος τιμής προς απόδοση.

Η εμπειρία και οι συγκρίσεις, συνηγορούν στο γεγονός ότι η αντλία θερμότητας είναι η βέλτιστη επιλογή για τη θέρμανση μιας κατοικίας.  Στην επιλογή η σκέψη δεν πρέπει να είναι βραχυπρόθεσμη και να αναζητά την πιο φτηνή λύση εγκατάστασης αλλά μακροπρόθεσμη αναζητώντας τον καλύτερο συνδυασμό χαμηλής τιμής ενέργειας, απόδοσης στη θέρμανση και απόσβεσης στο βάθος του χρόνου.

Επιπρόσθετα η αξιοπιστία της αντλίας θερμότητας σε σχέση με άλλα καύσιμα και μορφές θέρμανσης την καθιστά την καλύτερη δυνατή επιλογή με τα πιο αποδοτικά αποτελέσματα.

Αυτό συνιστά και η ΕΝ+ΕΝ Ιωαννίδης Θωμάς, η πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρία σε θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό. Στην EN+EN έχουν φροντίσει να προσφέρουν μια σειρά από λύσεις στις ανάγκες κάθε κατοικίας ή επιχείρησης και συνιστούν αντλίες θερμότητας Carrier και ΤOSHIBA.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην EN+EN, Θέρμανση, Κλιματισμός, Ηλιοθερμία,

Θωμάς Ιωαννίδης, Γ. Κονδύλη 32, 2541065400μ Ξάνθη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr