Ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού βράβευσε την ομάδα ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ

6 Δεκεμβρίου 201502:32

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο 5/12/2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, τίμησε τους αργυρούς ολυμπιονίκες ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Παρουσία γονέων και μαθητών του σχολείου οι αργυροί ολυμπιονίκες και ο προπονητής τους περιέγραψαν την πορεία της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια, τις εμπειρίες τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, αλλά και τα συναισθήματα από τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του Κατάρ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου για το ένα Ρομπότ-ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα και τον τρόπο λειτουργίας του που παρουσίασαν οι RoboSpecialists.

Οι Θ.Μπαλαφούτης, Β.Κόκκινος, Α.Πανταζίδης και Χ.Παπαδάκης τόνισαν στους μικρούς μαθητές που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με τη ρομποτική να έχουν επιμονή και δύναμη και τους ευχήθηκαν να έχουν στο μέλλον μεγάλες επιτυχίες.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την βράβευση των Ολυμπιονικών, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την αγάπη και την τιμή που τους έγινε ανταποδίδοντας με αναμνηστικά δώρα.

P1050609 P1050605 P1050589 P1050581

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr