ektelestiki_epitropi_dexia

“Πρώτη” για την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

3 Φεβρουαρίου 201121:32

ektelestiki_epitropi_dexiaΗ πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμαρχείο Ξάνθης.

Στην  επιτροπή -οι συνεδριάσεις της οποίας δεν θα είναι ανοιχτές στον Τύπο-  μετέχουν οι 6 Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης καθώς επίσης οι 6 Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου (Σταυρούπολης, Δαφνώνα, Νεοχωρίου, Κομνηνών, Γέρακα, Καρυοφύτου) και ο μοναδικός Τοπικός Εκπρόσωπος (Πασχαλιάς).

Στην πρώτη συνεδρίαση υπήρξε ενημέρωση από τον Δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη για το χαρακτήρα του νέου οργάνου, που προβλέπεται από τον Καλλικράτη, ενώ ορίστηκαν οι υπάλληλοι που θα ασκούν τη γραμματειακή υποστήριξη των 6 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, όλοι τους στην περιοχή του πρώην Δήμου Σταυρούπολης.

Όπως αναφέρθηκε πάντως η επιτροπή – κυρίως σε ότι αφορά στους Αντιδήμαρχους – θα έχει επιτελικό ρόλο προκειμένου να υπάρχει συντονισμός της δράσης, υπό την εποπτεία του Δημάρχου. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να λειτουργήσει και άτυπη διάσκεψη των Αντιδημάρχων, σε τακτική βάση για τον μεταξύ τους συντονισμού.

Η αντιγραφή μέρους των κειμένων και των εικόνων του XanthiPress.gr προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής Ιδιοκτησίας. Όροι χρήσης.

ektelestiki_epitropi_2

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr