Κοσμοσυρροή από γονείς και μαθητές στη γιορτή λήξης των ΚΕΣΠΕΜ. Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα

8 Ιουνίου 201511:00

Η γιορτή λήξη των ΚΕΣΠΕΜ της περιοχής στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης των παιδιών της μειονότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο αμφιθέατρο του 3ου Λυκείου Ξάνθης.

Ο χώρος ήταν κατάμεστος από γονείς και μαθητές που συμμετείχαν στα προγράμματα της φετινής χρονιάς, τους εκπαιδευτικούς των ΚΕΣΠΕΜ, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης Τάσο Μάρκου,  τις υπεύθυνες του προγράμματος Άννα Φραγκουδάκη και Θάλεια Δραγώνα στο κλείμιο των τριήμερων εκδηλώσεων σε Ξάνθη και Κομοτηνή για τη λήξη του προγράμματος.

Παρών ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος στις δηλώσεις του εξέφρασε τη χαρά του για τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων και σημείωσε ότι τα αποτελέσματα του προγράμματος στην ελληνομάθεια των παιδιών είναι εντυπωσιακά λέγοντας ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που πρέπει να συνεχιστεί καθώς συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της μειονότητας.

Όπως είπε, τα μειονοτικά ζητήματα είναι από τα πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τη μειονότητα καθώς αυτό που αναζητά η κοινωνία είναι να μαθαίνουν οι μαθητές καλά την ελληνική γλώσσα καθώς και τη μητρική τους. Τέλος έκανε ένα αρνητικό σχολίο για τους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης λέγοντας ότι η νέα κυβέρνηση έχει αρκετά σοβαρό έργο να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα.

kespem lixi 1 kespem lixi 2 kespem lixi 3 kespem lixi 4 kespem lixi 5 kespem lixi 6 kespem lixi 7 kespem lixi 8 kespem lixi 9 kespem lixi2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr