Σκάροι στη σχάρα

16 Απριλίου 201414:00

Λιγότερο από 60 λεπτά,Ποσότητα για: 4 άτομα
Υλικά συνταγής

4 σκάροι των 250 γρ. – 300 γρ.
Ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
Αλάτι
Πιπέρι

Στη σχάρα του φούρνου:

Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200ο C. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε τα ψάρια επάνω.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Καρυκεύουμε και τα λαδώνουμε καλά.
Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά , γυρνώντας με φαρδιά σπάτουλα τους σκάρους μία φορά μόνο ενδιάμεσα .

Στα κάρβουνα:

Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τους σκάρους.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Καρυκεύουμε και τους λαδώνουμε καλά.
Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, λαδώνουμε την πάνω πλευρά των ψαριών με πινελάκι και με τη βοήθεια μιας πλατιάς σπάτουλας τα γυρνάμε. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 7 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.

Πηγή : www.cooklos.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr