Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί

1 Αυγούστου 201604:00

Παραδοσιακή συνταγή από την Χίο, που συναντάμε πλέον σε όλη την επικράτεια.
Συστατικά:

20 άνθη κολοκυθιού
κληματόφυλλα
ρύζι
κρεμμύδια ξερά
φρέσκος δυόσμος
μάραθος
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι για τσιγάρισμα

Οδηγίες:

Tσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το ρύζι, τα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι.
Γεμίζουμε τους ανθούς και τα κληματόφυλλα, τα κλείνουμε τυλίγοντας τα και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.

Tα σκεπάζουμε με ένα πιάτο και προσθέτουμε νερό να καλύψει το πιάτο. Bράζουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό.

Πηγή: gourmed.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]