Γέμισε τραίνα στην Ξάνθη και το ΠΑΣΟΚ απορεί

11 Σεπτεμβρίου 201715:31

Απορίες έχουν στην ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με φόντο την σιδηροδρομική Εγνατία (η οποία αποτελεί τον τέλειο σανό που δεν θα κατασκευαστεί ποτέ, διαβάστε εδώ). Με ανακοίνωση του ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ σημειώνει «Μας δημιουργείτε η απορία γιατί να μην πιστέψουμε τις εξαγγελίες για την Σιδηροδρομική Εγνατία, οπού τα τρένα θα σφυρίξου και 3 και 4 και 104 φορές.».

Να κάνουμε μια παρένθεση εδώ και να πούμε ότι ενώ τα τραίνα αυτά σφυρίζουν, το τουριστικό τρενάκι όχι μόνο δεν σφυρίζει αλλά περνάει και τα stop ανέμελα, δείτε εδώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Πραγματικά απορούμε με το πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ ΝΟΔΕ, Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζαγναφέρη. Ας αναλύσουμε γιατί έχουμε αυτή την απορία.
1. Αφού άνοιξε το εργοστάσιο ζάχαρης στην Ξανθή.
2. Αφού άνοιξαν τα συνεταιριστικά εργοστάσια.
3. Αφού άνοιξε και η DIANA.
4. Αφού άνοιξε και η αστυνομική σχολή.
5. Αφού λύθηκε το στεγαστικό πρόβλημα με το Ειδικό και με το Μουσικό Σχολείο.
6. Αφού έχει ήδη πάει φυσικό αέριο σε όλα τα σπίτια της περιφέρειας μας και του νομού μας ειδικότερα.
7. Αφού δεν μπήκαν διόδια στην Εγνατία οδό.
Μας δημιουργείτε η απορία γιατί να μην πιστέψουμε τις εξαγγελίες για την Σιδηροδρομική Εγνατία, οπού τα τρένα θα σφυρίξου και 3 και 4 και 104 φορές.
Από την άλλη η EUROSTAT τοποθέτησε την περιφέρεια μας στις 10 φτωχότερες σε όλη την Ευρώπη. Αλλά είναι προφανές ότι δεν ξέρουν να μετράν οι συγκεκριμένοι, είναι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμού και προφανώς εάν μπορούσαμε θα τους στέλναμε και σε δική.
Οπότε ας ακούσουμε καλύτερα το άσμα της Κλειώ Δενάρδου «Τα τρένα σφυρίζουν» όπου οι στίχοι στο κουπλέ αναφέρουν:
«Τα τρένα σφυρίζουν ανθρώπους ενώνουν, ανθρώπους χωρίζουν σφυρίζουν στην νύχτα και φεύγουν τα τρένα, για ‘σένα η ελπίδα, το δάκρυ για ‘μένα».
Ανέστης Αντωνιάδης
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr