Άνω Κάτω η ΝΟΔΕ Ξάνθης – Οι επισκέψεις βουλευτών της ΝΔ στην πόλη τους χαλάει την ησυχία

7 Σεπτεμβρίου 201723:34

Πάνε μερικοί μήνες από τότε που η ΝΟΔΕ Ξάνθης έκανε την εμφάνιση της και πρέπει να ήταν την εποχή που τα αγριογούρουνα έκαναν άνω κάτω τον Δήμο Τοπείρου. Σήμερα είναι η σειρά να γίνει άνω κάτω αφού οι επισκέψεις των Οικονόμου και Σαλμά από την Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη τους βγάζει από την ησυχία τους:

Κλιμάκιο βουλευτών της παράταξης θα επισκεφθεί τον Νομό Ξάνθης την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Οικονόμου Βασίλη και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Σαλμά Μάριο, θα επισκεφθεί φορείς και μονάδες, με έμφαση την υγεία και τον πρωτογενή τομέα. Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στην οποία τα μέλη του κλιμακίου, θα αναπτύξουν τις θέσεις της Συμφωνίας Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας για ένα καλύτερο ατομικό και συλλογικό αύριο, γιατί οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr