18 Ιουνίου 201311:51

Μια σειρά από sms που είχε λάβει από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ παρουσίασε ενώπιον της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ ο Γιώργος Δώνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, η δικηγόρος Λίνα Σουλούκου εμφάνισε στην Επιτροπή της ΕΠΟ ένα γραπτό μήνυμα του άμεσου συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη προς τον Γιώργο Δώνη, στην προσπάθεια που έκανε ο πρώτος για να τον πείσει τον Έλληνα τεχνικό να παραιτηθεί

«Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν. Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media…», ανέφερε στο μήνυμά του ο Τσιστιακόφ, το κρίσιμο βράδυ του αποκλεισμού από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν ότι ο Τσιστιακόφ δεν έχει θεσμικό ρόλο, ενώ ο Ζήσης Βρύζας αρνήθηκε ότι πίεσε τον Γιώργο Δώνη εκείνο το βράδυ. Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ ήταν να πείσει ότι το εξώδικο του προπονητή την Κυριακή μετά το ματς Κυπέλλου αποτελεί δυσφήμηση και είναι ο σοβαρός λόγος που έπρεπε να απομακρυνθεί.

Η απόφαση αναμένεται σε έναν μήνα, ενώ μετά την εμφάνιση του επίμαχου sms, αναμένεται η επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς τα γραπτά μηνύματα αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία (αντίθετα με τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες).

 

Πηγή:www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr