stivos

Αποτελέσματα εισαγωγής αθλητών στα ΑΕΙ

10 Νοεμβρίου 201109:20

stivosΤα αποτελέσματα εισαγωγής αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).


Οι υποψήφιοι που ανήκουν στην κατηγορία «χωρίς ποσοτικό περιορισμό» οι οποίοι δεν έχουν κωδικό, θα ενημερωθούν απευθείας από το υπουργείο ή τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιτυχόντων θα αποσταλούν και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές των εισαγόμενων θα πραγματοποιηθούν από 10 μέχρι και 18 Νοεμβρίου 2011. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και οι επιτυχόντες εγγράφονται όλοι στο Α’ εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι  πρέπει να  υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη Γραμματεία της σχολής ή τμήματος επιτυχίας τους μέσα στην παραπάνω προθεσμία. Μαζί με την αίτηση εγγραφής οι επιτυχόντες υποβάλλουν:

α) 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και

β) Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας.

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να εγγραφούν στη νέα σχολή εισαγωγής τους.

Διευκρινίζεται ότι τα  σχετικά δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει οι επιτυχόντες στο υπουργείο Παιδείας θα σταλούν υπηρεσιακά στη σχολή επιτυχίας τους.

http://www.proslipsis.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr