avance-la-sposa-2010-modelo-laguna_b

Νυφικά 2010

7 Μαΐου 201022:00

avance-la-sposa-2010-modelo-laguna_bΟι σχεδιαστές άνοιξαν τα χαρτιά τους και έδειξαν τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα νυφικά την άνοιξη του 2010.

Να λοιπόν τι θα συναντήσετε στα νυφικά σαλόνια αυτή τη σεζόν:

Στυλ της δεκαετίας του πενήντα
Φορέματα με κοντή φούστα ως το γόνατο, ψηλό ντεκολτέ, με τούλι. Η δεκαετία του ’50 επεστρεψε.

Λουλούδια
Οι νύφες που λατρέυουν την άνοιξη θα λατρέψουν και την όμορφη ρομαντική διάθεση που εκπέμπουν τα νυφικά που είναι στολισμένα με μικρά ή μεγαλύτερα λουλουδάκια, σε όλο το νυφικό, στην ουρά ή στο βέλο.

Τούλι
Το τούλι κυριαρχεί στα νυφικά για την άνοιξη 2010. Θα το βρείτε στις φούστες, όπου θα σχηματίζει ωραία σχέδια τοποθετημένο σε πολλάπλές στρώσεις ή να ξεπετάγεται σε μικτά μπουκετάκια από τη μέση ή το μπούστο του νυφικού

Με έναν ώμο
Τα νυφικά που αφήνουν γυμνό τον ένα ώμο θα απογειωθουν τη φετινή σεζόν. Η Μισέλ Ομπάμα έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτό.

Με χρυσές λεπτομέρειες
Αυτή την άνοιξη οτι λάμπει είναι χρυσός! Ετοιμαστέιτε να λάμψετε την ημέρα του γάμου σας!

Φιόγκοι
Η κοριτσίστικη αυτή λεπτομέρεια έιναι hot τάση και για φέτος. Μικρότεροι ή μεγαλύτεροι στολίζουν όμορφα τα νυφικά της άνοιξης 2010.

Cover-ups
Αν σας αρέσουν τα στραπλες νυφικά άλλα δεν θέλετε να νιώθετε εντελώς ακαλυπτες είστε τυχερές. Φέτος στη μόδα είναι τα αέρινα τούλινα μπολερό και τα δανδελένια ζακετάκια που καλύπτουν διακριτικά τους ώμους.

Στυλ Gothic
Μαύρες πινελιές στους φιόγκους και σε άλλα σημεία του νυφικού

www.odigosgamou.gr

novia_dart1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr