polyxoroiekdiloseon

Ξεχωριστή δεξίωση γάμου σε πολυχώρο

19 Μαΐου 201022:00

polyxoroiekdiloseonΗ γαμήλια δεξίωση είναι μια γιορτή που έχει σαν σκοπό αφενός να πείτε ευχαριστώ τους συγγενείς και φίλους που ήρθαν στο γάμο σας και βέβαια να μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά σας.

Για να είναι η βραδιά επιτυχημένη και λαμπερή, δώστε προσοχή στη διακόσμηση, στον πολυχώρο που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση του γάμου σας. Βέβαια, πάντα διαθέτουν ειδικούς διακοσμητές που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως διακόσμηση, με τους οποίους θα συνεργαστείτε δίνοντας και τις δικές σας ιδέες.

Για ένα γάμο με ρομαντικό ύφος, τοποθετείστε στο κέντρο κάθε τραπεζιού ένα καλαθάκι με μια σύνθεση μικροσκοπικών λουλουδιών σε απαλά χρώματα. Σατέν κορδέλες σε ταιριαστά χρώματα θα διακοσμούν τα τραπεζομάντηλα γύρω – γύρω. Λουλούδια και κορδέλες μπορείτε να βάλετε και στις καρέκλες. Μια νοσταλγική μουσική επένδυση θα συμπληρώσει αρμονικά τη βραδιά σας και θα συγκινήσει τους πάντες!..

Αν ο πολυχώρος διαθέτει πισίνα στον κήπο, τότε δημιουργείστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με μικρές σχεδίες με άνθη και κεράκια να επιπλέουν στο νερό.

Προσθέστε φαναράκια περιμετρικά της πισίνας κι όλοι θα γοητευτούν!..

www.gamos-guide.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr