gamilio_taxidi

Γαμήλιο ταξίδι

2 Μαΐου 201022:00

gamilio_taxidiΘα θυμάστε τη διαφήμιση με τον κούκλο στη μηχανή να ταξιδεύει στη μέση του πουθενά

 

να σταματάει εμπρός σε μια αιθέρια ύπαρξη και να ρωτάει: ‘Πού πάς;’, και εκείνη να απαντά: ‘Πουθενά συγκεκριμένα…’, ενώ αυτός ανταπαντάει: ‘Κι εγώ εκεί πάω!’  Όμορφη φαντασίωση…, τι λέτε; Ταξίδι προς το άγνωστο, με έναν άγνωστο!

Πού χαθήκατε; Ονειρεύεστε; Το δικό σας ταξίδι δεν θα γίνει με κάποιον άγνωστο, αλλά με τον άνθρωπο της ζωής σας! Θα το αφήσετε λοιπόν στα χέρια της κυρίας Τύχης; Επιτρέψτε μας να γίνουμε οι σοφέρ των ονείρων σας!!!
Πού θα πάμε, πώς θα πάμε κάπου, τι θα βρούμε εκεί που θα πάμε; Ερωτήματα που μας απασχολούν πριν από κάθε μας ταξίδι. Πόσο μάλλον τώρα που πρόκειται για το γαμήλιο! Εμείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραθέτουμε διάφορους προορισμούς, εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Τη τελική επιλογή την αφήνουμε στην κρίση σας! Η μοναδική μας παρουσία θα είναι κατά την αποχώρηση, αρκεί να μας πείτε την ώρα και το τόπο, για να έρθουμε να σας κουνήσουμε το μαντίλι. Καλό σας ταξίδι!

Ελλάδα

Ταξίδι του μέλιτος στο νησί των Φαιάκων
Στην Κέρκυρα,το καταπράσινο νησί των Φαιάκων, ο επισκέπτης θα συναντήσει τη γοητεία διαφόρων πολιτισμών καθώς και την φυσική ομορφιά με την οποία απλόχερα έχει προικισθεί. Η Παλιά Πόλη θυμίζει περασμένες εποχές· οι ευρωπαϊκές επιδράσεις είναι ορατές παντού και συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους.

Γαμήλιο ταξίδι στην “τρελή κοσμοπολίτισσα”
Η Μύκονος έγινε διάσημη σαν διεθνές τουριστικό κέντρο, κυρίως για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της. ‘Ομως, και ο πλέον ανύποπτος επισκέπτης της, ακόμα και σήμερα, διαπιστώνει γρήγορα ότι η Μύκονος δεν είναι μόνο μια “τρελή κοσμοπολίτισσα” αλλά επί πλέον, ένα πάντα όμορφο και γραφικό νησί.

Σκόπελος: εκεί που το πράσινο σμίγει με το γαλάζιο
Για να φτάσει κανείς στη Σκόπελο θα πρέπει να πάρει πλοίο ή υδροπτέρυγο από το Βόλο ή τον Αγιο Κωνσταντίνο. Επίσης στους θερινούς μήνες η Σκόπελος συνδέεται με πλοίο με τη Θεσσαλονίκη και την Κύμη, και με υδροπτέρυγο με Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Χαλκίδα.

Ευρώπη

Παρίσι
Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να μη γνωρίζει την Πόλη του Φωτός! Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι όλα αυτά τα λόγια για το Παρίσι είναι ‘απλά λόγια’. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να επισκεφθεί αυτό τον ερωτικό παράδεισο!

Βενετία
Για τους ρομαντικούς, η Βενετία είναι ο απόλυτος προορισμός για το ταξίδι του μέλιτος. Είναι η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. Οι κάτοικοι της πόλης είναι ζεστοί και φιλόξενοι, ταλαντούχοι μουσικοί και τραγουδιστές  θα σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια του δείπνου σας.

www.odigosgamou.gr

 


 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr