Πτήση με αερόστατο

24 Μαρτίου 201022:00

balloon_trip_2Οι πτήσεις με αερόστατο είναι μια μοναδική εμπειρία που θέλουν να ζήσουν πολλοί από μας.

Είναι ίσως ο πιο συναρπαστικός τρόπος να θαυμάσεις, τη φύση, να νιώσεις ένα δυνατό αίσθημα ελευθερίας αλλά και να δεις τη ζωή από ψηλά.

Κάθε χρόνο από τον Αύγουστο και μετά γίνονται σε πολλές πόλεις του κόσμου φεστιβάλ και αγώνες με αερόστατα. Παίρνουν μέρος δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια και ο κόσμος το διασκεδάζει αφάνταστα.

Το μεγαλύτερο event είναι αυτό που γίνετε στην πόλη Ferrara της Ιταλίας που μαζεύει  γύρω στους 500.000 ανθρώπους αλλά και το φεστιβάλ του Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας. Εξαιρετικά είναι επίσης της Λορένης στην Γαλλία, του Ντορτμουντ στην Γερμανία και του Μεξικό.

Η Βρετανική Ένωση Φορέων Αερόστατου προσφέρει ίσως τις καλύτερες και πιο εμπεριστατωμένες υπηρεσίες στον τομέα αυτό. Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να κάνετε μαθήματα με τους ένα εγκεκριμένο φορέα επικοινωνήστε  στο babo.org.

Πολλοί φίλοι, ζευγάρια αλλά και οργανωμένα γκρουπ απολαμβάνουν κατά καιρούς μια τέτοια πτήση πάνω από την Αγγλία, την Σκωτία και την Ουαλία. Info για τα υπόλοιπα μέρη θα βρείτε στα:

bristolfiesta

ferraraballoonsfestival

balloonfiesta

pilatre-de-rozier

ballonservice

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr