5η απόλυση στη ΡΟΔΟΠΗ – Πρόκληση την ημέρα της τριμερούς συνάντησης στο Υπουργείο !

27 Νοεμβρίου 201521:17

Με μια νέα, Πέμπτη κατά σειρά, απόλυση φαίνεται πως αντιδρά η βιομηχανία γάλακτος ΡΟΔΟΠΗ στις εντεινόμενες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για το ζήτημα που έχει προκύψει. Μάλιστα η απόλυση έρχεται την ημέρα που στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας μεταξύ εργαζομένων, εργοδοσίας και Υπουργείου.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο εργατοϋπαλλήλων της βιομηχανίας ΡΟΔΟΠΗ αναφέρει:

            Η επίθεση της εργοδοσίας καλά κρατεί. Άλλη μια απόλυση αναγγέλθηκε σήμερα Παρασκευή 27 Νοέμβρη στο εργοστάσιο. Την ίδια μέρα που η εργοδοσία προκλητικά δεν παραστάθηκε στην τριμερή συνάντηση που είχε οριστεί στο Υπουργείο Εργασίας, αποφάσισε να δείξει σε άλλον ένα εργαζόμενο την πόρτα της εξόδου. Αν πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα μας τρομοκρατήσουν γελιούνται.

            Μετά την καθολική συμμετοχή του σωματείου στην απεργία στις 12 Νοέμβρη και στη στάση εργασίας στις 26 Νοέμβρη, στην Γενική Συνέλευση την Κυριακή 29 Νοέμβρη θα αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις απολύσεις.

            Καλούμε όλα τα σωματεία, όλο τον ξανθιώτικο λαό να σταθούν στο πλευρό μας στο δίκαιο αγώνα που κάνουμε.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr